FOHE VVS TEKNIK

OM FOHE VVS-TEKNIK

 

Vi erbjuder rörtjänster till företag, privatpersoner och föreningar. Vi har vår bas i Södertälje och arbetar i hela StorStockholm.

Vi sköter bland annat injustering av VVS-anläggningar, teknisk dokumentation och projektleder installationer.

 

Företagets uppdragsgivare har bland annat varit drifts- och energibolag och framförallt stora rörbolag som till exempel Bravida. FOHE VVS-teknik har också utfört en mängd arbeten åt

bostadsrättföreningar via förvaltningsbolag. Det finns mycket pengar att spara i form av minskad energiåtgång vid en effektivt utförd injustering. Genom att även ha en god teknisk dokumentation och märkning av VVS-anläggningarna kan man skapa de bästa förutsättningarna för en effektiv skötsel och drift.

 

OM HÅKAN FORSBERG

 

Håkan Forsberg är VVS-tekniker i botten och har arbetat i branschen sedan 1966 . Under åren har han vidareutbildat sig, och han har bland annat varit projektledare på Astra Zeneca i sju år samt på HSB i ett produktionsbolag. Det har gjort att han har skaffat sig en omfattande yrkeskunskap och ett brett kontaktnät.

2009 var det dags att starta FOHE VVS-Teknik AB, som erbjuder rörtjänster av olika slag och som har specialistkunskaper inom VVS-teknik.